Salon team Peer

Kom eens langs!

U kan op elk moment een afspraak boeken via ons online reserveringssysteem op onze website. Volg ons op Facebook of Instagram voor onze voor & na creaties. Download onze app “salon Bora Bora” vanaf heden in de appstore of playstore.

Liever zonder afspraak? U bent ook welkom zonder afspraak, maar klanten die online een afspraak geboekt hebben, krijgen uiteraard wel voorrang. De eerstvolgende vrije plek zullen we voor u een afspraak inboeken.

Salon Peer

Deusterstraat 112/1
Tel: +32 11 664 456
peer@borabora.be

Openingsuren

Maandag, dinsdag, woensdag: 09:00 - 18:00*
Donderdag & vrijdag : 09:00 - 19:00
Zaterdag: 07:30 - 17:30
Zon- & feestdagen: gesloten
* Bora Bora Peer woensdag open van 8.30u-18u, een afspraak tussen 18u en 20u enkel na telefonisch contact.

Bora Bora Salon Peer - img 6
Bora Bora Salon Peer - img 7
  • Bora Bora Home Slide1
  • Bora Bora Home Slide2
  • Bora Bora Home Slide3
  • Bora Bora Home Slide4
  • Bora Bora Home Slide5
  • Bora Bora Home Slide6

Ons team van experten

Mieke

Ik werk al sinds mijn zestiende voor Bora Bora, waar ik ook mijn hart aan heb verloren. Mijn passie voor het kappersvak is hier alleen maar gegroeid, het Total Beauty Concept is dan ook helemaal mijn ding. Mensen mooi en gelukkig naar buiten laten gaan is mijn doel. Sinds september 2018 ben ik zaakvoerder van het kapsalon in Peer. In November 2018 slaagde ik voor de opleiding van haarspecialist en kan ik buiten de haarverlengingen en make-up de klanten ook begeleiden en informeren over haar- en hoofdhuidproblemen. Kortom, het totaalpakket zit in mijn vingers.

Erna

Sinds 2004 ben ik een vast gezicht van Bora Bora. Eerst onder de hoede van Marcy in Bree om vervolgens de Peerse crew bij Mieke te versterken. Voor een stevige brushing of een moderne snit kan u steeds bij mij terecht. Ook heb ik enkele make-up opleidingen achter de rug, zodat iedereen gekapt en wel weer naar buiten kan.

Laura

Mijn naam is Laura en ik heb 1 dochter. In februari 2019 ben ik van start gegaan bij Bora Bora Peer nadat ik enkele jaren ervaring had opgedaan als kapster. Door de warmte van mijn collega’s en klanten voelde alles snel vertrouwd aan. Graag verwen ik de klanten met een hoofdmassage en hoofdhuidbehandeling, zodat ze ontspannen naar huis kunnen gaan. U mag me ook de coloriste van het salon noemen. Voor de nieuwste technieken op vlak van kleuren kan u op mij rekenen.