Skip to main content

Salon team Peer

Kom eens langs!

U kan op elk moment een afspraak boeken via ons online reserveringssysteem op onze website. Volg ons op Facebook of Instagram voor onze voor & na creaties. Download onze app “salon Bora Bora” vanaf heden in de appstore of playstore.

Liever zonder afspraak? U bent ook welkom zonder afspraak, maar klanten die online een afspraak geboekt hebben, krijgen uiteraard wel voorrang. De eerstvolgende vrije plek zullen we voor u een afspraak inboeken.

Salon Peer

Deusterstraat 112/1
Tel: +32 11 664 456
peer@borabora.be

Openingsuren

Maandag, dinsdag, woensdag: 09:00 – 18:00*
Donderdag & vrijdag : 09:00 – 19:00
Zaterdag: 07:30 – 17:00
Zon- & feestdagen: gesloten
* Bora Bora Peer woensdag open van 8.30u-18u, een afspraak tussen 18u en 20u enkel na telefonisch contact.

Ons team van experten ontvangt je graag
U bent altijd welkom in ons warme salon te Peer
  • Bora Bora Home Slide1
  • Bora Bora Home Slide2
  • Bora Bora Home Slide3
  • Bora Bora Home Slide4
  • Bora Bora Home Slide5
  • Bora Bora Home Slide6
  • Bora Bora Home Slide7
  • Bora Bora Home Slide8
  • Bora Bora Home Slide9
  • Bora Bora Home Slide10

Ons team van experten

Mieke

Ik werk al sinds mijn zestiende voor Bora Bora, waar ik ook mijn hart aan heb verloren. Mijn passie voor het kappersvak is hier alleen maar gegroeid, het Total Beauty Concept is dan ook helemaal mijn ding. Mensen mooi en gelukkig naar buiten laten gaan is mijn doel. Sinds september 2018 ben ik zaakvoerder van het kapsalon in Peer. In November 2018 slaagde ik voor de opleiding van haarspecialist en kan ik buiten de haarverlengingen en make-up de klanten ook begeleiden en informeren over haar- en hoofdhuidproblemen. Kortom, het totaalpakket zit in mijn vingers.

Erna

Sinds 2004 ben ik een vast gezicht van Bora Bora. Eerst onder de hoede van Marcy in Bree om vervolgens de Peerse crew bij Mieke te versterken. Voor een stevige brushing of een moderne snit kan u steeds bij mij terecht. Ook heb ik enkele make-up opleidingen achter de rug, zodat iedereen gekapt en wel weer naar buiten kan.

Manon

Ik ben een echte spring in’t veld die na een hele omscholing bij Bora Bora mocht starten. Mensen gaan me zelden lang met dezelfde haarsnit of kleur zien, dit omdat ik mezelf coloriste van Bora Bora Peer mag noemen. Ik voorzie al onze klanten dus van de nieuwste kleurtrends. Je kan bij mij ook terecht voor de perfecte wenkbrauwen of make-up en ik geef jullie ook graag een manicure of mini- facial. Ook de hippe man mag plaatsnemen in mijn stoel, aangezien ik in november 2021 mijn opleiding “classic barbering” voltooid heb.