Skip to main content

Exclusieve haarkuren

IN PEER EN BREE

Verwen uw haren met natuurlijke oliën

Oil therapie – La Biosthetique

De expertbehandeling olietherapie in uw salon

De nieuwe olietherapie combineert werkzaamheid met gemak en laat geen zware film achter op het haar. De behandeling is ook erg ontspannend. Olietherapie wordt in twee stappen toegepast:

Stap 1 (Volume/ Vital Oil)

Een kleine truc maakt de voedende olie hydrofiel. Het behoudt nog steeds alle waardevolle actieve ingrediënten, conditioneert het haar diep met vetzuurderivaten en dringt diep door in de vezelige laag.

Stap 2 (Volume/ Vital Cream)

Na 10 minuten wordt het haar behandeld met een crème die elk haar omhult met een organische, beschermende coating en het effect en de fixatie van de olie versterkt. Overtollig product wordt aan het einde van de behandeling eenvoudig met water uitgespoeld.

Tijdens de korte inwerktijd verwennen we onze klant met een ontspannende handmassage. Prijs vanaf €45, afhankelijk van de te behandelen zone.

Oliebehandeling voorOliebehandeling na
Haar stijlen op een gezonde manier

Haar stijlen op een gezonde manier

Keratinebehandeling JP MYNE

Een keratinebehandeling die het haar voor langere periode stijl maakt, zonder het te beschadigen. Pluizig en weerbarstig haar kan ook gepolijst worden zonder dat de natuurlijke slag of krul verdwijnt.

Keratine Plus infinity brengt een reactie teweeg tussen de aanwezige keratine aminozuren in het haar en versterkt de zwavelbruggen. Het resultaat is gezond en gestijld haar met een houdbaarheid van ongeveer 5 maanden.

Prijs vanaf €100, afhankelijk van de te behandelen zone.

Meer info? Mail info@borabora.be / peer@borabora.be of kom even langs voor een juiste prijsofferte.