Haarwerken

Experts bij haarverlies of dunner wordend haar & extensions

“BECAUSE YOU HAVE THE RIGHT TO BEAUTIFUL HAIR”

Haaruitval treft jaarlijks miljoenen mensen over de hele wereld. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke haaroplossing zodat ze niet onzeker moeten zijn, er op hun best uitzien en zich mooi voelen op elk moment.

Follea

Als je haar steeds dunner wordt en uitvalt, of als je vanwege omstandigheden tijdelijk je toevlucht tot een pruik, extensions of haarwerk moet zoeken, dan is het fijn dat je bij Bora Bora HAARWERKEN van Follea kan vinden.

FOLLEA is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het maken van haarwerken van hoge kwaliteit, met natuurlijk haar. Je hebt een ruime keuze in lengtes, kapsels en haarkleuren zodat je een haarwerk kan kiezen dat echt helemaal bij jou past. Zo ziet het er echt helemaal natuurlijk uit!

Maak gerust eens een afspraak in één van onze salons te Bree of Peer voor meer informatie!

Haarverlengingen: extensions, haaropvullingen of toevoegingen.

Tegenwoordig moet je geen jaren meer wachten om lange haren te bekomen. De extensionmarkt overspoeld ons met allerhande haarverlengings of volume methode. Wanneer kan een haaroplossing handig zijn :

  • Indien tijdelijk lange haren nodig zijn, bij een bruiloft , party of professionele opdracht. 191€
  • Voor extra volume of om lengte te creëren. 191-500€
  • Om de pony te verlengen 75€
  • Bij fijn en futloos haar met doorkijk op de hoofdhuid.
  • ...

De meeste haarextensions worden met hulsjes, ringetjes of met een naaimethode vastgehecht. Belangrijk is dat de eigen haren onbeschadigd blijven, ook na het verwijderen van de haarextensions.

Geheel nieuw zijn de geperste haarstrips die je kan kleven aan de eigen haaraanzet. Deze techniek is erg mooi en bijna niet te onderscheiden van echt haar, maar ook goedkoop daar de arbeidstijd slechts 3 minuutjes bedraagt per laag. Als je deze haren goed verzorgt, dan kunnen ze langer meegaan.(Ze zijn immers herbruikbaar).

Indien je fijn en futloos haar hebt met een zwakke haarwortel, dan kan een haarverlenging belastend zijn voor je eigen haren. Het gewicht van het toegevoegde haar weegt te zwaar waardoor de haarwortel uitvalt. In dat geval opteer je beter voor een haaraanvulling op maat gemaakt, waardoor het gewicht niet gedragen wordt door de haarwortels.

Sjaals en mutsen

Christine Headwear is een gerenommeerd Deens merk, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van sjaals, petten / mutsen en breiwerk als hoofdbedekking. Er worden alleen de zachtste, luchtdoorlatende en ademende materialen gebruikt, zoals zijde, katoen en delicate wol, zodat deze sjaals geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige (hoofd)huid.

Dankzij de zachte materialen en prachtige kleuren en dessins passen deze vrouwelijke hoofddoeken goed bij je garderobe. Kortom: je voelt je (weer) goed in je vel en ziet er modieus en stijlvol uit!

Kapsalon
Spa