Skip to main content

Ontdek onze haarsalons

Bora Bora kleurtoepassingen – Color. Me®

PPD en ammonia vrij

Wij werken met een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn deze producten cruelty free. We vervangen, waar mogelijk, chemische stoffen door natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden, waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar of de hoofdhuid.

Elk ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterke antioxidant met een anti aging eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat onze haarverf zacht is voor het haar en de hoofdhuid.

Allergietest

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Kom gerust langs, wij doen gratis een allergietest in de plooi van uw arm. Voor klanten die zeer gevoelig zijn, kunnen we de 100% biokleuring testen. Een samenstelling van 100% gemalen planten.

Benieuwd naar de resultaten? Volg ons op Instagram en Facebook Bora Bora salons.

Wij werken exclusief met producten van uitstekende kwaliteit
Onze plantenkleuringen zijn 100% natuurlijk
Gezond en stralend haar met een sublieme glans
Wij zorgen ervoor dat u straalt als nooit tevoren

Mea Kanu

Plantenkleuring

Onze plantenkleuringen zijn 100% natuurlijk en uitsluitend op basis van planten gemaakt. Haarverf volledig of gedeeltelijk chemisch breekt de eigen natuurlijke pigmenten(melanine) af en voegt chemische pigmenten toe. Bij een plantenkleuring blijven de eigen pigmenten intact waardoor de haren in perfecte conditie blijven. Ideaal bij chemo, PPD-allergie, psoriasis, eczeem, zwangerschap, maar ook voor de bewuste klant die wil kleuren zonder chemische producten of belasting voor het milieu.

Eerst brengen we biologische Alma olie aan op de haarlengtes. Alma is een Indiase kruisbes. Het zit boordevol antioxydanten en werkt ook goed tegen haaruitval. Een superfood voor het haar zeg maar. Daarover komt dan de plantenkleuring, waardoor de haren extra gevoed worden, met een fantastische glans en haarkwaliteit als resultaat.

Onze MEA KANU is 100% afbreekbaar en dus niet belastend voor mens en milieu. Na enige tijd zal uw haar ook sterker worden, met een natuurlijke, sublieme haarglans. Het is wel belangrijk om te weten dat haren die gekleurd worden met een plantenkleuring achteraf niet kunnen worden opgelicht.

Heeft u nog vragen? Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Wij helpen u met plezier verder.

Complete make-over

Een nieuwe look

Een cadeaubon om uw partner, moeder of vriendin te verrassen! Zin in een verwendagje, eventueel met moeder, partner of vriendin…? Op zoek naar een nieuwe look? U wilt stralen op die speciale gelegenheid? Zin in een kleine fotosessie? Dan is een Make-over net wat u zoekt!

Vraag ernaar bij één van onze medewerkers.

Complete make-over

Experts in extensions

Extra volume of langer haar?

De haarextensions, weften, tapes ,clip ins en bruiloft verlengstukjes zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en ook geschikt bij fijn haar of na chemo.

Kom vrijblijvend eens langs voor meer informatie en een prijsofferte op maat.

Expert in extensions