Skip to main content

La Biosthetique bij Bora Bora

Een volle, glanzende haardos en een gave, blozende huid zijn troeven die we graag allemaal in huis hebben. Met de producten van La Biosthetique, die je exclusief in onze fysieke winkel kunt kopen, kan deze droom ook voor iedereen werkelijkheid worden. Want de haar- en huidverzorging van het merk, leent zich tot de unieke kenmerken van ons allemaal.

De stralende versie van jezelf

Zo zijn de weldadige shampoos, conditioners, treatments en stylingproducten er bijvoorbeeld voor alle haartypes, inclusief een vette, droge of zelfs schilferende probleemhuid. Zo heeft het merk bijvoorbeeld specifieke producten voor fijn haar, maar ook dik haar, sluik haar, krullen, pluizend haar, beschadigd haar, … Jij noemt het, wij hebben er ongetwijfeld de geschikte haarverzorging van La Biosthetique voor.

Dat geldt ook voor jouw individuele huidtype. Want van de droge tot de vette en van de veeleisende tot de gevoelige huid: bij de producten van La Biosthetique is ieders velletje gebaat. Met specifieke gelaat- en lichaamsverzorging alsook reinigers, maskers en serums, streven wij ernaar het beste in jou(w huid) naar boven te halen.

Om die stralende versie van jezelf ten slotte nòg meer in de verf te zetten, kun je bovendien ook voor de make-up van La Biosthetique bij Bora Bora terecht. Onze experts adviseren je graag oprecht over de kleuren(combinaties) die jou het meest complimenteren, en raden je de geschikte producten aan voor de look die jij in gedachten hebt.

Als kers op de taart, moet je jouw favoriete beautyproducten van La Biosthetique nu niet meer missen wanneer je op een deugddoende vakantie vertrekt. Want met de handige reisverpakkingen die wij van het merk verkopen, kun je ze nu ook gemakkelijk vervoeren. Zo kun je je schoonheidsritueel altijd en overal tot in de puntjes blijven uitvoeren!

Meer weten? We verwelkomen je graag in onze fysieke Bora Bora-salons te Peer of Bree voor de aankoop van je producten, en voor warm en persoonlijk advies door onze specialisten. Ook kun je je bestelling aan ons doorgeven en vervolgens bij ons komen ophalen. Wij kunnen alvast niet wachten om je verder te helpen!

Bestelling doorgeven