Salon team Bree

Kom eens langs!

U kan op elk moment een afspraak boeken via ons online reserveringssysteem op onze website. Volg ons op Facebook of Instagram voor onze voor & na creaties. Download onze app “salon Bora Bora” vanaf heden in de appstore of playstore.

Liever zonder afspraak? U bent ook welkom zonder afspraak, maar klanten die online een afspraak geboekt hebben, krijgen uiteraard wel voorrang. De eerstvolgende vrije plek zullen we voor u een afspraak inboeken.

Salon Bree

Bocholterkiezel 72
Tel: +32 89 468 242
info@borabora.be

Openingsuren

Maandag, dinsdag, woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag & vrijdag : 09:00 - 19:00
Zaterdag: 07:30 - 17:30
Zon- & feestdagen: gesloten

Bora Bora Salon Peer - img 1
Bora Bora Salon Peer - img 2
  • Bora Bora Home Slide1
  • Bora Bora Home Slide2
  • Bora Bora Home Slide3
  • Bora Bora Home Slide4
  • Bora Bora Home Slide5
  • Bora Bora Home Slide6

Marcy

Ik ben de zaakvoerder en gepassioneerd haarspecialist. Mijn specialiteiten zijn haaruitval, opsteekwerk en haarwerken.

Bovendien ben ik verantwoordelijk voor onze online winkel: www.boraborastore.be. Neem hier zeker eens een kijkje!

Romy

Sinds 2016 maak ik deel uit van het Bora team. Eerst in Peer, maar nu is Bree mijn vaste stek. Mijn specialisatie is lichtgewicht extensions plaatsen om volume te creëren. Verder heb ik mijn opleiding als kapper en daarna make up artist met succes afgerond. Ik ben ook verantwoordelijk voor alle gezichtsbehandelingen in het salon, maar ook in de make- up & browbar vind u mij terug.

Edit

Sinds 1998 maak ik deel uit van het Bora team. Naast mijn passie voor de perfecte damessnit of brushing ondersteun ik onze afdeling haarwerken. Vorig jaar heb ik mijn opleiding Haarspecialist afgerond. De resultaten die we boeken na een grondige haar- en hoofdhuidbehandeling zijn verbluffend. Een echte aanrader!

Goele

Al zes jaar maak ik deel uit van het Bora team in Bree. Ondertussen ben ik fiere mama van een zoon en dochtertje en combineer ik mijn job met het gezinsleven. Alle Highlight technieken en ombre, maar ook snitstyling behoren tot mijn specialiteiten. Verder ben ik verantwoordelijk voor alle Make Over projecten.

Senna

Mijn naam is Senna en in augustus 2019 ben ik gestart bij Bora Bora om mijn opleiding als kapper succesvol af te kunnen ronden. Mijn zus Romy werkt hier trouwens ook.